2022-03-13 07:27:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Sokat vállaltál az elmúlt időszakban, miközben keveset törődtél saját magaddal

Napi horoszkóp március 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint bár kiegyensúlyozott kapcsolatban élsz, mostanában mégis úgy érezheted, hogy nem tudsz nyugton maradni. Flörtöt jeleznek a bolygók! Persze valószínűleg plátói vonzalom lesz csak az egész, ennek ellenére érdemes átgondolnod, vajon tényleg megéri-e megbántani a párodat...

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha nem tudsz kiszakadni a zsörtölődésből, az elégedetlenkedésből, akkor ülj le, és írj listát a problémáidról, és egy másikat arról, amivel elégedett vagy most. Biztos lehetsz, hogy az utóbbi sokkal hosszabb lista lesz. Ettől kezdve, csak erre koncentrálj. Már vasárnap is gyarapodhatsz valami jóval!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Talán még bizonytalan vagy benne, hogyan indulj tovább, de a barátaid, s még inkább egy váratlan esemény hamarosan megadja a választ. És amit akkor, szinte végig sem gondolva, a megérzéseidre hallgatva automatikusan teszel, az lesz a jó megoldás...

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne töprengj a múlton, mert utólag már semmin nem tudsz változtatni. Nem mellesleg, a mostani olyan időszak, amikor igenis előre kell tekinteni és a jövőre koncentrálni. Ha mostanában ismerkedtél meg valakivel, vasárnap könnyedén az ujjad köré csavarhatod őt. A kedvesség, a törődés, a figyelmesség, a gondoskodás a legerősebb fegyvered.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Némi zűr bekavarhat vasárnap a párkapcsolatodba. Szerencsére erősek az érzéseitek, és végtelen nagy a ragaszkodásod is. Valójában minél erősebben próbálod lebeszélni magad, annál szerelmesebbé válsz. Ez már csak így megy.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szokatlan lelki élményekben részesülhetsz, értékes felismeréseket hozhat számodra a vasárnap. A Neptunusz és a Nap együttállnak a Halak jelében, amelynek hatására érzékennyebbé válhatsz, esetleg visszatér a korábbi idegesség, nyugtalanság. Tudod, mi a legjobb módszer ennek leküzdésére? Egy nagy séta a napsütésben!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mostanság könnyen teremtesz kapcsolatot valójában bárkivel, de könnyen túlzásokba is eshetsz. Ha magadtól nem ismered ezt fel, akkor ne vedd rossz néven a barátoktól, ha jó szándékúan figyelmeztetnek a hibákra.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap és a Neptunusz együttállása gyengédebbé tesz ezen a hétvégén. Romantikus a hangulatod, és ezt persze nem félsz megosztani a pároddal. Hétfőn és kedden ráadásul munkaszünet is lesz, ami most kifejezetten jót tesz neked. Nagyon szép napot, estét, éjszakát élhettek meg együtt.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érdekes kalandokba bonyolódhatsz vasárnap. Persze csak akkor, ha nem a négy fal között töltöd a napot. Mindenképpen menj társaságba, ha teheted! A sok munka miatt az utóbbi időben egyébként is megkopott néhány barátságod, amelyek még mindig fontosak neked. A régi érzések könnyen visszahozhatók!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Sokat vállaltál az elmúlt időszakban, miközben keveset törődtél saját magaddal. Ez a vasárnap és valójában az egész hosszú hétvége igazán a tiéd lehet. Érdemes elgondolkodnak azon, vajon mi tenne igazán boldoggá? A bolygók sok lehetőséget adnak az örömre, csak élj velük!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Vénusz és a Mars is jelzi, hogy most igazán élned kellene a kínálkozó lehetőségekkel! Ismerkedj, barátkozz – az új szín az új emberekkel érkezik az életedbe. A most induló kapcsolatok pozitív fordulatot hoznak az életedbe.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap és a Neptunusz együttállása tovább fokozza az érzékenységedet. Fantasztikus meg- és ráérzéseid lehetnek. Vigyázz ugyanakkor, mert mások hangulata is nagyon könnyen átragadhat rád. Csatornázd pozitívan ezt a szenzitív energiát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: